Mama uvek sebe stavlja na poslednje mesto, posebno kad su u pitanju praznici. Sigurno već danima razmišljate kako da iznenadite svoje mališane, supruga i sve vama drage ljude. Pažljivo birate poklone, preračunavate se, krišom odlazite u kupovinu i tražite najskrovitija mesta u domu kako iznenađenje ne bi propalo. Naravno, tu je i detaljno planiranje novogodišnje večere, potraga za najboljim receptima i namirnicama, kao i dekoracijom. 

I dok vi razmišljate o drugima, mi mislimo na vas! 

U našem "domu" kriju se paketići za naše vredne mame. Potrebno je samo da ih pronađete i da ove godine dobijete jedan poklon više. Pripremili mo za vas posebnu, čarobnu nedelju, nedelju darivanja.

Kako učestvovati u novogodišnjoj igri?

U tekstovima se kriju paketići, pronađite bar tri od pet i pošaljite nam naslove tekstova u kojima ste ih pronašli. Najbrže mame će dobiti lepe poklone naših sponzora.

Šta se krije u današnjim paketićima?

1. Babysanft Gel za kupanje 400ml

Hipp Babysanft Gel koristi se za pranje osetljive kože i nežne kose, te štiti prirodni zaštitni sloj kože. Idealno je za celu porodicu. Dobra podnošljivost i na koži koja je vrlo osetljiva i sklona osipima. Bez mineralnih ulja, parabena, PEG emulgatora, boja i konzervansa.

2. Babysanft Pena za pranje lica i ruku 250ml 

Kremasta pena koja nežno čisti lice i ruke. Ne nadražuje oči. PH neutralno. Bez mineralnih ulja, parabena, PEG emulgatora.

3. Babysanft Šampon i gel za kupanje 200ml

Za osetljivu kožu i kosu dece. Blagi šampon za decu koji ne iritira oči. Bez parafinskog ulja. Blago parfimisano ali bez mirisnih materija koje mogu da izazovu alergijsku reakciju. Bez eteričnih ulja i boja.

4. Babysanft Vlažne maramice 1x56

Pahuljasto mekane maramice za čišćenje. Praktično i higijenski izvlačenje maramice za maramicom. Sadrži ekstrat badema iz organskog uzgoja. Razvijeno da smanji rizik od nastanka alergija. Bez mirisnih sastojaka koji mogu izazvati alergije bez eteričnih ulja. Bez parabena, boje, alkohola, PEG-emulatora. Ne sadrži hlor. Podnošljivost na koži je dermatološki potvrđena.

5. Babysanft Krema 75ml

Sa prirodnim bademovim uljem, intenzivno neguje i pouzdano štiti kožu. Lako se maže, brzo upija i čini kožu mekšom. Idealna za celu porodicu. Prikladna za osetljivu kožu i kožu sklonu ekcemima. Bez mineralnih ulja, napravljeno da smanjuje rizik od nastajanja alergija. Bez supstanci za koje se sumnja da izazivaju alergije (u skladu sa EU uredbom o kozmetici). Bez eteričnih ulja, konzervansa, PEG emulgatora i parabena. 

Gde se kriju današnji paketići?

Na prvoj strani kategorije Beba, potražite tekstove u kojima se nalaze paketići. Pošaljite nam na mejl: redakcija@yumama.com linkove ili naslove tih tekstova, kao i ime i prezime i kontakt telefon, a prvih pet mama dobijaju po jedan paket. Današnja igra traje do 21 čas, a sutra vas očekuju novi pokloni.