Brankica i Luka zaigraće zajedno u dečijoj novogodišnjoj predstavi "Ponoćna čarolija" koja će tokom decembra obići Srbiju.

- Jedva čekam da najmlađoj, a najdražoj publici, pokažemo šta smo im pripremili. „Ponoćna čarolija“ će sigurno, među sve nas,vratiti pravi novogodišnji duh, a jako sam srećna što je predstava edukativnog karaktera, pa će progovoriti i o problemima mališana koji se susreću sa neprihvatanjem sredine koja ih okružuje - kaže Brankica Sebastijanović

Sa Brankicom će scenu podeliti popularni Luka Raco, kao i mladi glumci: Anita Stojadinović, Stefan Radonjić i Vladimir Vučković.


Brankica Sebastijanović u predstavi Ponoćna čarolija - Foto: Emotion

Predstava "Ponoćna čarolija" nastala je kao autentični proizvod produkcijske kuće "Emotion", koja je prošle godine publici predstavila brodvejski mjuzikl "Pepeljuga", o kome se još uvek priča. Ove godine "Emotion Live" donosi priču o devojčici Mini (Brankica Sebastijanović) koja, uprkos svim problemima koji je sputavaju, pokušava da sa svojim drugarima iz odeljenja pripremi novogodišnju školsku priredbu. Koliko će im u svemu ovome pomoći Deda Mraz, praznična magija i njihovo drugarstvo, saznaćete u predstavi u kojoj glume miljenici mlađih generacija!

Ova savremena novogodišnja bajka nastala je po tekstu Jasminke Petrović, čija knjiga  “Sve je u redu” je proglašena za najbolju dečiji knjigu u 2017. godini. Režiju komada “Ponoćna čarolija” potpisuje Vladan Đurković.  


Luka Raco u predstavi Ponoćna čarolija - Foto: Emotion

Predstava "Ponoćna čarolija" u produkciji "Emotion Live" premijerno će biti izvedena u Beogradu 10. decembra u dvorani Dečijeg kulturnog Centra, nakon čega će obići sve veće gradove u Srbiji: Pančevo 20. decembra, Smederevo 21. decembra, Niš 22. decembra, Novi Sad 24. decembra. Datumi ostalih gradova biće saopšteni uskoro.

Karte za predstavu, koju će najmlađi sigurno obožavati, mogu se kupiti putem Eventim servisa i na www.eventim.rs.

Yumama vas nagrađuje!

Prvih pet čitateljki koje na mejl: redakcija@yumama.com pošalju tačan odgovor na pitanje Kako se zove predstava koja će premijerno biti izvedena 10. decembra u dvorani Dečijeg kulturnog Centra u 11 časova?, dobiće po dve karte za premijeru iste.