Želja roditelja bila je da se to desi u Beogradu, a o tome su već razgovarali sa starešinom zadužbine Miloša Obrenovića u srpskoj prestonici, piše magazin Glossy.

Nedavno, kada su Đokovići bili domaćini krsne slave Sveti arhangel Mihajlo, upravo u Sabornoj crkvi, iskoristili su priliku da sa sveštenikom porazgovaraju o ovoj temi. Kako zbog obaveza tenisera i njgove supruge nije bilo moguće da se taj čin obavi do kraja ove godine, krštenje Stefana i Tare dogodiće se dogodine.

Odmah po rođenju starijeg naslednika, spekulisalo se o tome da je Novakova želja da on pristupi pravoslavnoj veri u manastiru Gračanica po svim običajima jer ga to mesto vezuje za rodno Kosovo. S obzirom na to da je Nole u tom periodu bio na vrhu svetskog tenisa, obaveze mu nisu dozvoljavale da se temeljno posveti organizaciji krštenja. Jelena i on su shvatili da je sada idealan period da ovu pauzu u karijeri iskoriste kako bi obavili ovaj svečani čin.

Nastavak priče o porodici Đoković možete pročitati u novom izdanju magazina Glossy koji danas možete dobiti uz dnevni list Kurir.

Prvi reket Srbije Novak Đoković i njegova supruga Jelena odlučili su da svoje naslednike, trogodišnjeg sina Stefana i tromesečnu ćerku Taru, krste sledeće godine u Sabornoj crkvi.