Blizanci Ema i Aleksander već imaju šest meseci, a ako je suditi prema postupku njihovih roditelja - imaju i odlična pluća.

Putnici, i srećni dobitnici, koji su se nedavno našli na letu za Veliku Britaniju sada mogu da se pohvale da su dobili poklon, ni manje ni više, nego od porodice Kluni.

Amal, Džordža i blizance očekivao je dug let, a poznati mama i tata znaju koliko blizanci mogu da budu glasni, pogotovo u avionu, pa su odlučili da se putnicima izvinu unapred i to jednim originalnim poklonom.

Prema pisanju časopisa People, tridesetdevetogodisnja Amal i pedesetšetogodišnji Džordž svim putnicima u avionu, čim su poleteli, poslali su slušalice i to uz poruku "Izvinjavamo se unapred".

Ovaj simpatični gest iskoristili su u za mini marketinšku kampanju jer je na slušalicama stajao logo tekile Kasamigos čiji je vlasnik poznati glumac.

Srećni putnici koji su se nedavno našli na letu za Veliku Britaniju sada mogu da se pohvale da su dobili poklon, ni manje ni više, nego od porodice Kluni, a evo i zbog čega...