Sala u kojoj je „Ponoćna čarolija“ premijerno izvedena bila je premala da primi sve zainteresovane, zbog čega je odlučeno da se predstava odigra još jednom u Beogradu.

- Drago nam je zbog tako velike pažnje koju je izazvala predstava "Ponoćna čarolija". Svesni smo da je deo publike ostao bez mogućnosti da prisustvuju premijeri, pa smo u saradnji sa Dečijim kulturnim centrom odlučili da otvorimo još jedan datum za igranje u Beogradu. Kako nam javljaju sa prodajnih mesta, deo karata i za nove datume već je prodat, zato preporučujemo svim zainteresovanima da na vreme obezbede svoje ulaznice - poručuju iz produkcije "Emotion", koja stoji iza organizacije ove predstave.


Brankica Sebastijanović i Luka Raco u predstavi "Ponoćna čarolija"; Foto: Željka Dimić

Fantastični mladi glumci Brankica Sebastijanović, Luka Raco, Stefan Radonjić, Anita Stojadinović i Vladimir Vučković, na čelu sa rediteljem Vladanom Đurkovićem doneli su pred publiku predstavu koja na autentičan način govori o prazničnoj čaroliji, a najmlađu publiku uči da drugarstvo i zajedništvo moraju biti sastavni deo svakog detinjstva.


Stefan Radonjić, Anita Stojadinović, Brankica Sebastijanović i Luka Raco u predstavi "Ponoćna čarolija"; Foto: Željka Dimić

Predstava “Ponoćna čarolija” u produkciji "Emotion Live" igraće se u Smederevu 21. decembra, Nišu 22. decembra, Novom Sadu 24. decembra i Kragujevcu 29. decembra. Datumi ostalih gradova biće saopšteni uskoro.


Vladimir Vučković kao Deda Mraz u predstavi "Ponoćna čarolija"; Foto: Željka Dimić

Karte za „Ponoćnu čaroliju“, bez koje ove praznici neće proći, mogu se kupiti putem Eventim servisa i na www.eventim.rs.