Po prvi put Cineplexx organizuje manifestaciju Cineplexx Porodični dani – festival dečijeg filma, u periodu od 9. do 15. novembra. Tokom Porodičnih dana, svi postojeći i budući korisnici Cineplexx bonus kluba i Porodičnog film kluba imaće priliku da uživaju u najraznovrsnijem dečijem programu i najgledanijim filmovima iz prethodnih godina po fantastičnim cenama. 

Program, kao i cene karata, možete da pogledate na stranici: www.cineplexx.rs

Yumama i Cineplexx vas nagrađuju - osvojte karte za animirani film "Ričard roda"!

Vrabac Ričard, siroče kog su od rođenja odgajale rode, veruje da je jedan od njih. Ali kad dođe vreme za migraciju, njegova porodica roda mora da mu otkrije pravi identitet i da ga ostavi u šumi, jer ne bi preživeo putovanje do Afrike. Odlučan u tome da dokaže da je on ipak roda, Ričard će krenuti sam na jug, ali će mu se pridružiti ekscentrična sova s izmišljenim prijateljem i narcisoidni papagaj, disko-pevač. Na ovom epskom putovanju, oni će nabasati na brojne prepreke, poput smrtonosnih šišmiša, golubova koji su zavisnici od interneta, vrana mafijaša i gromoglasnog džambo džeta. Kad konačno stignu u Afriku, Ričard će morati da spasi svog brata rodu iz kandži čudovišnog medojednog jazavca. Najmanja roda će morati da nauči da posmatra sebe kao najvećeg vrapca kako bi oslobodila svoj pravi potencijal i ponovo se ujedinila sa svojom porodicom.

Prve tri mame koje na mejl: redakcija@yumama.com pošalju tačan odgovor na pitanje: Koliko dana traje Festival dečijeg filma u Cineplexx bioskopima?, osvojiće po dve karte za film Ričard roda, koji će biti prikazan u utorak, 14. novembra u 15h u sledećim bioskopima: Cineplexx BIG Beograd, Cineplexx Kragujevac Plaza i Cineplexx Niš.

Napomena: Pored odgovora, pošaljite nam svoje ime i prezime, kao i mesto stanovanja. Dobitnice će biti kontaktirane mejlom.