Pre nešto više od mesec dana Jovana Joksimović na svet je donela dve devojčice. Iako mamama posle tako važne i velike, ali i stresne, stvari u životu fizički izgled ne treba da predstavlja opterećenje, ne možemo a da ne primetimo i ne pohvalimo one žene koje posle porođaja izgledaju fenomenalno.

Poznatoj novinarki i voditeljki jutarnjeg programa javnost je često zamerala na nošenju prekratkih suknji, međutim, ona je ostajala privržena svom omiljenom odevnom komadu. I bila je upravu, svaka žena treba da nosi ono u čemu se najbolje oseća.

A ono što je najvažnije svom stilu je ostala dosledna, pa je tako, iako samo mesec dana posle porođaja, ponovo obukla kratku suknju po kojoj je toliko poznata. Ali ovoga puta, osim što je pokazala savršeno izvajane noge, i stilski se savršeno uklopila u događaj kom je prisustvovala.

Naime, Jovana je sa svojim suprugom bila na koncertu legendarnog Bore Đorđevića i njegove grupe Riblja čorba, pa je u skladu sa tim obukla i rokersku kožnu suknju i košulju sa zvezdama. Čitavu odevno kombinaciju, hrabro i odvažno, upotpunila je roze čizmama.

Poznati par, Jovana i Željko Joksimović sinoć su uživali u pesmama Bore Đorđevića, a poznata mama sve je oduševila svojim izgledom i stajlingom.