Besplatno savetovalište na vajber javnom nalogu (https://viber.com/bebiron), koje je dostupno 24h dnevno i to sedam dana u nedelji. Putem ovog savetovališta možete dobiti odgovore na pitanja, ali i savete, kako bi se što uspešnije i sa što manje napora ostvarili u jednoj od najlepših  i najodgovornih uloga u životu – roditeljstvu. 

Na pitanja odgovoraju patronažne sestre, ginekolozi, pedijatri i nutricionisti, a razgovori su zaštićeni i vidljivi samo roditeljima koji postave pitanja i stručnom osoblju, koji u najbržem roku odgovaraju na pitanja.

Osim saveta, potreban je praktičan prikaz zbog čega je organizovana besplatna Bebiron škola za trudnice i tate, gde će vam tim stručnjaka pomoći da na pravilan način prevaziđete zajedničke problema sa kojima se većina mladih roditelja susreće.

Polaznici će naučiti mnogo toga od začeća do perioda babinja, od  pravilne ishrani u trudnoći, preko fiziologije trudnoće kroz trimestre, do pripreme za porođaj - mentalno i fizički. Obradiće se i teme o nezi novorođenčeta, značaju majčinog mleka i dojenja, laktaciji, matičnim ćelijama i periodu nakon rođenja.

U školi je angažovan tim lekara, pedijatara, defektologa, terapeuta, psihologa, stomatologa i drugih stručnjaka, čije iskustvo će vam pomoći da izgradite svoj put ka stvaranju zdrave porodice. 

Škola za trudnice i tate održava se jednom nedeljno i to na dve lokacije.: 

-Subotom u 11h, svečana sala opštine Vračar

-Nedeljom u 11h, sala skupštine GO Zvezdara

Prijave su moguće preko mejla savetovalistebebiron@gmail.com ili na broj telefona 069/1106922

Sve dodatne informacije, možete dobiti putem mejla savetovalistebebiron@gmail.com, telefona 069/1106922 i besplatnog vajber savetovališta https://viber.com/bebiron