Jedan od najpopularnijih sportista na svetu, Kristijano Ronaldo, pojavio se na svečanoj ceremoniji u pratnji svoje devojke Georgine Rodrigez i sina Ronalda Juniora. Posebnu pažnju javnosti je privukla Georgina koja je u poodmakloj trudnoći.

Iako su se mnoge slavne supruge pojavile u veoma provokativnim haljinama, Ronaldova pratilja stekla je najviše komplimenata upravo svojim neobičnim modnim izdanjem. Naime, za ovo najznačajnije veče u fudbalskom svetu, Georgina je izabrala retro haljinu u srebrnoj boji koju je upotpunila crnim sandalama i jednostavnom frizurom.

Sudeći po komentarima svetskih medija, poznata trudnica je osvojila srca javnosti, ali i nedodrljivog Ronalda koji se celo veče nije odvajao od svoje prelepe devojke.

Takođe, na drvenom tepihu našle su se još dve trudnice, supruge poznatih fudbalera - Olivija Žirua i Mesija.

Georgina i Ronaldo očekuju prvo zajedničko dete, a najslavniji fudbaler je već otac troje mališana- malenog Juniora i blizanaca Eve Marije i Matea koji su pre samo nekoliko meseci došli na svet.

Na jučerašnjoj dodeli FIFA nagrada u Londonu, Kristijano Ronaldo ponovo je proglašen za najboljeg fudbalera na svetu, ali je njegova pratilja privukla sve poglede...