Pokušali ste sa raznoraznim preparatima, ali ništa od toga nije dovoljno vredelo? Vašim stopalima potrebna su aluminijumska vlakna – pogledajte detaljnije OVDE o čemu vam govorimo!

Ove neverovatno delotvorne čarape za poboljšanje cirkulacije oduševile su svakog ko ih je probao: vrlo su udobne i izuzetno pozitivno utiču na zdravlje stopala. Izrađene su od pamuka i protkane su aluminijumskim vlaknima koja regulišu telesnu temperaturu i samim tim utiču ne samo na prijatan osećaj topline, već i na nivo vlažnosti kože. Sprečavaju urastanje noktiju, pojavu žuljeva, krjih očiju, kožnih infekcija i drugih neželjenih pojava kada se radi o dijabetičarskom stopalu. A danas ih OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999 možete poručiti po znatno SNIŽENOJ CENI!

Ove čarape mogu nositi i potpuno zdravi ljudi, jer nemaju nikakvih neželjenih efekata. Mogu se nositi u obući, ali i po kući bez ičeg drugog na nogama. Ugrejaće vam noge taman onoliko koliko je potrebno i moći ćete da se bavite drugim stvarima umesto da vam ledena stopala odvlače misli.

Iskoristite akciju i već danas poručite svoj par čarapa za dijabetičare OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999.