Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mali naslednik britanskog trona ne voli školu: Princ Džordž na sve načine izbegava nove obaveze

Princ Vilijam požalio se kako je potrebna večnost kako bi četvorogodišnjeg Džordža naterali da se pokrene i krene iz kuće.

 Izvor: Foto: Reuter/Richard Pohle

Sve im je bilo jasno već prvog dana: Princ Džordž razvija urnebesne taktike za izbegavanje školice

Iako je postao đak prvak pre samo tri nedelje, malenom nasledniku britanskog trona škola se ne dopada preterano.

Njegov otac princ Vilijam požalio se kako je potrebna večnost kako bi četvorogodišnjeg dečaka naterali da se pokrene i krene iz kuće, a s obzirom na dosadašnji način života ovog preslatkog dečaka, ko bi mu to mogao i zameriti…

Povezane vesti

Izgleda kako školske obaveze u uglednoj školi Thomas’s Battersea i nisu najdraži deo dnevne rutine četvorogodišnjeg člana britanske kraljevske porodice. Naime, princ Džordž prezire deo dana koji je predviđen za obaveze u školskim klupama, a njegov otac princ Vilijam požalio se ostalim roditeljima kako njegov četvorogodišnji sinčić odugovlači odlazak iz kuće.

I sam Vilijam pretpostavio je da bi se upravo ovo moglo dogoditi pa je tako jednoj majci čije dete pohađa istu školu opisao Džordžov prvi dan:

"Sve nam je bilo jasno već prvi dan kada smo videli kako pripreme za odlazak u školu traju beskonačno…", prenosi Veniti fer.

Istina, teško je kriviti malenog Džordža što i nije preterano entuzijastičan oko nove svakodnevne rutine, školskih obaveza i uniforma. Na kraju, radi se od dečaku koji živi u palati, koji je proputovao pola sveta i dočekao Baraka Obamu u svom kućnom ogrtaču, zato ne čudi kako je njegov pogled na svet vidno drugačiji od onog njegovih vršnjaka…

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Vesti

Porodica