Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vesela džungla za srećnog dečaka: Majmunčići, slonovi i torta na pet spratova za slavljenika Jakova (FOTO)

Ponosna mama, Seka Aleksić, sa svojim prijateljima i pratiocima na Instagramu, podelila je detalje sa proslave rođendana svog sina.

 Izvor: Foto: News1/ Damir Dervišagić

Prošle godine, 24. septembra, u pevačicin život ušao je jedan dečak koji joj je doneo neizmernu sreću i radost. Na dan rođenja Seka je sa svojim prijateljima i pratiocima na Instagramu podelila seriju predivnih fotografija Jakova kada je imao tek nekoliko meseci, a pored jedne od njih posvetila mu je i emotivnu poruku.

"Gospode, koliko si veliki! Koliko si divan i obožavan takav kakav jesi - savršen! Hvala ti za mog sina, moju najveću ljubav ikada! Hvala za mog anđela Serafima! Tebi dugujem svaki naklon, tebi dugujem sve što osećam i što udišem! Tebi dugujem zahvalnost za ovaj osećaj ljubavi koja se zove Jakov! Rasti moj sine, rasti mamina i tatina najveća životna radosti", napisala je pevačica.

Povezane vesti

A sinoć, Sekinom nasledinku upriličena je i proslava sa drugarima. Kako je izgledao prostor, ali i spektakularna torta, ponosna mama nije izdržala, a da ne podeli na društvenim mrežama.

Pogledajte kako je izgledalo:

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Vesti

Porodica