U beogradskom tržnom centru "Delta siti", 16. i 17. septembra održaće se treći po redu "Vikend beba, dece i trudnica".

Za vreme vikenda koji je pred nama, roditelji i svi oni koji će se uskoro ostvariti u ovoj važnoj i lepoj ulozi, imaće priliku da slušaju predavanja stručnih saradnika sajta Yumama, ali i da dobiju savet "iz prve ruke" u vezi sa negom i zdravljem beba, razvojem govora kod dece, pravilnom negom zuba i ostvarivanjem prava na trudničko bolovanje i porodiljsko odsustvo.

Teme i raspored predavanja stručnih saradnika sajta Yumama:

SUBOTA, 16. 9. 2017.

11h - Nega kože novorođenčeta i pravilna ishrana beba,dr Biljana Kostić, pedijatar

14h - Problemi u razvoju govora i značaj pravovremenog odlaska kod logopeda,dr Nataša Čabarkapa, logoped

17h - Nedoumice u vezi sa trudničkim bolovanjem, porodiljskim odsustvom i odsustvom sa rada radi nege i posebne nege deteta, Bojana Bogojević, pravnik

NEDELJA, 17. 9. 2017.

11h - Baby handling - pravilno postupanje sa bebom, Snežana Milanović, visoki strukovni terapeut-fizioterapeut.

14h - Važnost i načini održavanja zdravlja usta i zuba kod trudnica, beba i dece, dr sc. med. Nataša Pejčić, stomatolog.

Nakon petnaestominutnih predavanja, na štandu sajta Yumama, mame i trudnice će moći da postave pitanja predavačima, dok će mališani imati priliku da se zabave u kreativnim radionicama.

Očekujemo vas!

O manifestaciji

"Vikend beba, dece i trudnica" se tradicionalno održava dva puta godišnje i predstavlja idealnu priliku za upoznavanje trudnica, roditelja i mališana sa proizvodima i uslugama koji su dostupni na našem tržištu.

Ova manifestacija je namenjen svim roditeljima koji žele da se upoznaju sa vrhunskim brendovima, koji svojim proizvodima i uslugama pomažu i olakšavaju podizanje dece. Na "Vikendu beba, dece i trudnica", očekuju ih fantastični popusti, promocije, degustacija proizvoda i pokloni.

Treći "Vikend beba, dece i trudnica" će pored edukativnog dela, sadržati i bogat zabavni program za bebe i mališane, zabavu sa animatorima i klovnovima, krativne radionice, baletske i plesne škole, pozorišta za decu i sportske aktivnosti.

Sve ovo, i još mnogo toga očekuje vas na "Vikendu beba, dece i trudnica", a u cilju promocije zdravog, srećnog i sigurnog odrastanja i uspešnog roditeljstva.