Manifestacija posvećena trudnicama i majkama se tradicionalno održava dva puta godišnje i predstavlja idealnu priliku za upoznavanje trudnica, roditelja i mališana sa proizvodima i uslugama koji su dostupni na našem tržištu.

"Vikend beba, dece i trudnica" je namenjen svim roditeljima koji žele da se upoznaju sa vrhunskim brendovima, koji svojim proizvodima i uslugama pomažu i olakšavaju podizanje dece. Na "Vikendu beba, dece i trudnica", očekuju ih fantastični popusti, promocije, degustacija proizvoda i pokloni.

Treći "Vikend beba, dece i trudnica" podržaće i sajt YUMAMA, u vidu medijskog pokroviteljstva i promocije događaja, organizovanjem kreativnih radionica i predavača koji će biti na raspolaganju trudnicama za sve stručne savete. 

Edukativni program na ovoj manifestaciji podržaće i Škola roditeljstva "Nada Lazić", Škola za trudnice "Mamin san", "Fit i zdrava mama".

Predavanja će obuhvatati segment pedijatrije, ginekologije, nutricionizma, stomatologije, psihofizičke pripreme trudnica, obuku o nezi novorođenčeta, logopediju, matične ćelije, pravno savetovalište za trudnice i mame, korektivnu gimnastiku.

Treći "Vikend beba, dece i trudnica" će pored edukativnog dela, sadržati i bogat zabavni program za bebe i mališane, zabavu sa animatorima i klovnovima, krativne radionice, baletske i plesne škole, pozorišta za decu i sportske aktivnosti.

Sve ovo, i još mnogo toga očekuje vas na "Vikendu beba, dece i trudnica" , a u cilju promocije zdravog, srećnog i sigurnog odrastanja i uspešnog roditeljstva.