Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Yumama nagrađuje: Grad - Rozi Hejvud

Knjiga o gradovima i njihovim stanovnicima namenjena je svim mališanima, bez obzira na to u kom gradu žive.

 Izvor: Foto: Promo

Šta je sve potrebno za funkcionisanje jednog grada, ko sve radi u pojedinim važnim institucijama, šta je važno upoznati u svakom gradu, kako izgleda muzej, a kako stanica, bolnica ili tržni centar, saznaje se na stranicama ove knjige. Gde mora da se nosi zaštitni šlem, gde pojas, a gde prsluk? Da li baš svuda sme da se igra loptom? Šta sve možemo da radimo na reci ili u parku, ko je zaposlen u školi, a ko u ordinaciji, šta svakodnevno viđamo, a na to možda ne obraćamo pažnju? Za vreme čitanja i saznavanja, deca rešavaju zadate zadatke koji postoje na svakoj velikoj stranici.

Gradonačelnik Gradimir će sa zadovoljstvom biti dečji vodič u jednodnevnom razgledanju grada, jer postoji mnogo stvari koje treba videti i tragova koje treba otkriti, da bi se znalo kuda dalje. A na kraju možete napraviti mapu sopstvenog grada, označiti najvažnija mesta ili razmisliti gde biste odveli nekog stranca da dođe baš kod vas. Ili možete naprosto odšetati do omiljenog mesta u svom gradu i uživati sa najmilijima.

Autor: Rozi Hejvud

Yumama i ProPolis Books vas nagrađuju!

Prva čitateljka koja na mejl: [email protected] pošalje tačan odgovor na pitanje: Kako se zove autor knjige "Grad"?, dobiće na poklon primerak iste.

Pored odgovora, pošaljite nam i Vaše ime i prezime i kontakt telefon.

Inicijalizacija u toku...

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica