Mama Džodi Foster nije ni pomišljala šta će se dogoditi vrlo malo nakon što je svom jednogodišnjaku sinu Skilanu promenila pelene.

Naime, mališan je posle samo deset minuta počeo glasno da plače, a kada je Džodi skinula pelenu, na njegovim nožicama ugledala je veliki osip koji je najpre izgledao kao opekotina izazvana opasnim hemikalijama.

Džodi kaže da je pakovanje kupila u jednoj lokalnoj prodavnici i da je već iskoristila nekoliko pelena, a da iste koristi od kada se dečak rodio.

Thankfully, toddler Skylan has recovered.

Posted by Huddersfield Examiner on Saturday, September 2, 2017

“Promenila sam mu pelenu pre nego što smo krenuli do komšinice koja živi na deset minuta od nas. Čim smo stigli do nje, Skilan je počeo da se češa oko svoje pelene i da plače. Kada sam ga svukla, ugledala sam plikove i nešto što je izgledalo kao opekotina. Samo deset minuta pre toga, ničega nije bilo”, objašnjava Džodi koja je istog trenutka otišla u prodavnicu kako bi vratila pelene.

“Sigurna sam da je u pitanju neka hemikalija koja se nalazi u peleni, jer nikada nisam čula da se nešto ovako dogodilo nekome. Skilan je imao pelenski osip jedino kada su mu rasli zubići i to je trajalo vrlo kratko”, rekla je Džodi za Mirror i dodala da je nakon nemilog događaja promenila brend pelena.

Proizvođač spornih pelena, kompanija Wilko se takođe oglasila putem javnog saopštenja tvrdeći da nikada ranije nisu dobili sličnu žalbu.

“Godišnje prodamo više od 600 hiljada pelena i ovo je prvi put da se neko požalio na kvalitet pelena.”