Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SAMO NAJBOLJE ZA VAŠU BEBU: Preslatki bebi-bodiji sa natpisima!

Idealni odevni predmet za bebe, za vrele letnje dane su bebi bodiji, koji su ujedno i praktični, prijatni i nežni na dodir. Ako na sve pomenuto dodamo da bodiji imaju i zanimljive natpise, da su kvalitetni i da su domaće prizvodnje ...

 Izvor: Foto: Promo

Tetke kao počasni članovi porodice zauzimaju posebno mesto u životu bebe, a tetka bez teče ne ide. Pomozimo tetki, a i bebi da dobije teču! Ovaj bodi sa natpisom: Tražim teču, može i iz Nemačke, je jako kreativan i nasmejaće okolinu! Bodi je dostupan u veličinama za uzraste od 0 do 24 meseca i u više boja, njegova cena je 750 rsd, a OVDE ga možete poručiti, ili pozivati na broj 011/44020-502.

Svi roditelji jako dobro znaju koliko se malo spava pored jedne bebice! Bebe su obično budne, kada ste vi najumorniji. Bodi sa natpisom: Nema njima više spavanja, je nastao urpavo iz tog razloga! Dostupan je u nekoliko boja, u veličinama za uzraste od 0 do 24 meseca. Ovaj bodi možete OVDE poručiti, po ceni od 750 rsd ili pozivom na broj 011/44020-502.

Najbolji alarm ikada je bebin plač. Šta ste sve spremni da uradite da dete ne zaplače, ili da prestane da plače? Bodi sa natpisom: Dođe mi da zaplačem, idealan za sve roditelje kojima je ova situacija dobro poznata. Dostupan je u nekoliko boja, u veličinama za uzraste od 0 do 24 meseca. Za 750 rsd, ga možete OVDE poručiti, ili pozvati na broj 011/44020-502.

Roditeljski posao nije ni malo lak. Sve što ste mislili da znate, više ne znate, ali tu je vaša beba da vas podseti. Samo pročitajte uputstvo na bodiju! Ovaj bodi sa natpisom: Uputstvo za korišćenje bebe, možete OVDE poručiti po ceni od 750 rsd, ili pozivom na broj 011/44020-502. Dostupan je u nekoliko boja, u veličinama za uzraste od 0 do 24 meseca.

Ne možete da poverujete koliko ispijanje mleka može da iscrpi! Beba čim se napije dovoljno mleka, obično mirno zaspi. Bodi sa natpisom: Pijem dok se ne onesvestim, je nastao iz baš pomenutog razloga! Dostupan je u nekoliko boja, u veličinama za uzraste od 0 do 24 meseca. Njegova cena je 750 rsdOVDE ga možete porčiti, ili pozvati na broj telefona 011/44020-502.

Još stvari po jako niskim cenama za vas, možete OVDE pronaći. 

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Vesti

Porodica