Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ravan stomak u 7. mesecu trudnoće: Poznatu blogerku javnost osuđuje zbog izgleda u drugom stanju (FOTO)

Kada je objavila da je po drugi put trudna i to u petom mesecu, poznatoj blogerki i manekenki Sari Stejdž niko nije poverovao. Sada je objavila fotografiju iz sedmog meseca trudnoće i šokirala javnost još više...

 Izvor: Foto: Instagram

Fotografije Sare Stejdž, tridesettrogodišnje američke manekenke i blogerke, poslednjih dana izazvale su pravu buru na društvenim mrežama. 

Naime, Sara je po drugi put u blagoslovenom stanju, ali joj niko ne veruje, budući da je njen stomak, umesto zaobljen, ravan i "popločan" mišićima.

Sara je i tokom prve trudnoće, pre dve godine, zbog iste stvari zabrinula javnost, ali je na kraju rodila sasvim zdravog dečaka.

Ipak, mnogi i dalje smatraju da nije normalno da se u sedmom mesecu trudnoće trudnički stomak ni malo ne nazire.

"Otkako sam objavila drugu trudnoću, javljaju mi se 'medicinski stručnjaci s Instagrama' koji mi govore što smem, a šta ne smem da radim. Ipak, rešila sam da slušam samo svog ginekologa i svoje telo. Ako mi nešto nije prijatno, ne radim to", poručila je Sara zabrinutim pratiocima i dodala da vežbanje u trudnoći pozitivno deluje i na mamu i na bebu i da ona ne bi nikad osuđivala majke koje u trudnoći ne vežbaju, dok s druge strane nju osuđuju.

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Vesti

Porodica