Već smo imali priliku da vidimo kako izgleda Kejt Midlton u "kritičnoj" situaciji, kada je na venčanju svoje sestre Pipe Midlton morala da smiruje sina, princa Džorđa.

A ovoga puta i malena princeza Šarlot potvrdila je da su oni samo deca i da zajedno sa svojim roditeljima prolaze kroz sve faze i koje dodnosi odrastanje, samo što su u njih uprte oči miliona ljudi širom sveta.

Naime, protekle nedelje prilikom zvanične posete Poljskoj i Nemačkoj, najmlađu članovi ove kraljevske porodice bili su sve vreme u centru pažnje. Svaki njihov pokret i ponovno pojavljivanje sa nestrpljenjem se iščekivalo, a oni su sve stoički izdržali i po ko zna koji put osvojili srca svih nas.

Bilo im je i dosadno, bili su i razigrani i pospani i tužni, ali i ljuti! Tako je svojim napadom besa pre nego što je trebalo da uđu u helikopter na aerodromu u Hajdelbergu, princeza Šarlot učinila da mamama širom sveta "padne kamen sa srca". To se zaista svima dešava, pa i princezama.

Kada je trebalo da krenu, Kejt je želela devojčici da uzme svesku koju je držala u ruci, međutim, Šarlot se to nije dopalo, šta više, veoma ju je razbesnelo, te je počela da lupa nogicama o pod, a kada je se mama sagnula da je izgrdi ona se ljutito bacila na zemlju.

Kejt je ponovo pokazala svoje roditeljske veštine, te se princeza brzo smirila, ali verujemo da joj nije bilo svejedno, baš kao ni nama kada se to desi na igralištu ili u prodavnici.

Verovatno ćete na ovom snimku prepoznati svog dvogodišnjaka, samo što će vam, za razliku od toga kada je u pitanju vaše dete, ova situacija biti smešna, pa čak i preslatka.