Ivanka Tramp zvanično je deo kabineta i jedna od savetnika svog oca, trenutnog predsednika Amerike, Donalda Trampa. Njeno zvanje iodgovornosti ove godine nametnule su joj i mnogo obaveza, ali se ona ipak trudi da svaki slobodan trenutak provede okružena svojim najvažnijim malim bićima, posebno kada su u pitanju značajni datumi.

Najznačajniji datumi u porodici svakako su dečiji rođendani, a jedan od tih najznačajnihih dana bio je baš juče, kada je Arabela, najstarija od troje dece, napunila šest godina.

Ponosna mama je svojoj devojčici rođendan čestitala dirljivom porukom koju je napisala pored fotografije objavljene na njenom Instagram profilu, a nežne reči rznežile su sve pratioce ove uspešne žene.

"Pre šest godina Arabela Rouz i je ušla u naše živote i proširila naša srca zauvek. Ona svakodnevno unosi radost u naše živote. Srećan rođendan, Arabela!", napisala je Ivanka.

A post shared by Ivanka Trump (@ivankatrump) on Jul 17, 2017 at 4:31am PDT

Na linki pogledajte kako je jedenje nudli izgledalo za rođendane njenih dečaka >>>U domu Ivanke Tramp: Posvećena majka održava neobičnu rođendansku tradiciju (FOTO)

Ali nije samo rođendandska čestitka to što je oduševilo prijatelje i pratioce Ivanke Tramp na društvenoj mreži Instagra.

Naime, povodom rođendana, poznata mama sa svojom decom održava neobičnu porodičnu tradiciju koju je ispoštovala i ovoga puta - a u pitanju je jedenje nudli.

Tim povodom Ivanka je podelila još jednu fotografiju na kojoj sa svojom ćerkicom deli jednu nudlu i napisala "Nudla za dug život!"

A post shared by Ivanka Trump (@ivankatrump) on Jul 17, 2017 at 5:15pm PDT