Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

'Ponovo kod kuće'- nova romantična komedija uskoro u domaćim bioskopima (TREJLER)

"Ponovo kod kuće" je film uz koji ćemo se svi dobro nasmejati ali i opustiti, a u kome će se neki od nas možda i prepoznati.

 Izvor: Foto: Promo

Od 21. septembra u bioskopima očekuje nas najnovija moderna romantična komedija "Ponovo kod kuće" (Home again), u kojoj ćemo svi podjednako uživati. Glavnu ulogu tumači dobitnica Oskara, fantastična Ris Viterspun koja će nas, igrajući lik Alis Kini, oduševiti svojom harizmom.

Sveže razvedena od svog muža (Majkl Šin), Аlis odlučuje da započne sa novim načinom života i seli se u rodni grad Los Anđeles, sa svoje dve mlade ćerke. Tokom izlaska povodom njenog četrdesetog rođendana, Alis upoznaje tri ambiciozna mlada filmska producenta kojima je potreban krov nad glavom. Alis dozvoljava ovim momcima da se privremeno usele kod nje, međutim njihov dogovor dobija neočekivani obrt.

Author: Karen Ballard Description: HOME_AGAIN_113016_11317.RAF Software:Adobe Photoshop CC 2015 (Macintosh) Created: 2017:05:01 12:13:39
Foto: Promo

Nova neverovatna porodica i sveža romansa, biće u krizi kada se Alisin bivši muž, pojavi sa koferom u rukama.

"Ponovo kod kuće" je priča o ljubavi, prijateljstvu i porodici koju gradimo. Ovaj film takođe prenosi jednu izuzetno važnu životnu poruku - Život iznova nije za početnike.

"Ponovo kod kuće" je film uz koji ćemo se svi dobro nasmejati ali i opustiti, a u kome će se neki od nas možda i prepoznati.
Izvor: YouTube

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Vesti

Porodica