Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pomislila sam da se lekar šali: Jovana i Željko Joksimović prvi put o trudnoći i blizancima (FOTO)

Jovana i Željko Joksimović ne mogu da dočekaju dolazak blizanaca na svet, a o svojim emocija u vezi sa Jovaninom trudnoćom, otvoreno i iskreno su govorili u intervjuu za jedan domaći magazin.

 Izvor: Foto: Instagram

Voditeljka i popularni pevač radovali su se kada su saznali da će imati prinove, a sama činjenica da će istog dana dobiti dve bebe još više je ulepšala njihov harmonični život.

"To je bilo potpuno neočekivano, ali je izazvalo ogromnu radost. Bila sam na pregledu i lekar mi je rekao da nosim blizance. Prvo sam pomislila da se šali, a onda me je savladala takva sreća da to ne mogu rečima da prenesem. Jedva sam čekala da sa Željkom podelim vesti. Bojažljivo smo o tome pričali dok nismo bili sigurni da je sve u redu", rekla je presrećna majka, koja sa popularnim pevačem ima i sina Kostu, a kako je navela u jednom intervjuu, još nije poznat pol blizanaca, koji na svet, prema terminu, treba da dođu za tri meseca.

Povezane vesti

A post shared by Zeljko Joksimovic (@zzeljko) on Apr 29, 2017 at 3:56am PDT

"Nama je zaista jedino važno da sve bude kako treba, da porođaj bude u predviđenom terminu i da svi budemo dobro", istakla je Jovana, a svoju sreću nije krio ni tata, koji kaže da nikako nije zapostavio malog Kostu.

Povezane vesti

"Organizovali smo se veoma lako. Pripremili smo i Kostu, koji je sada sam u sobi, budući da je već veliki dečak. U stanu je, inače, sve podređeno njemu i igri, tako da bebe dolaze na pripremljenu teritoriju", otkrio je pevač i dodao da je očekivao priče o tome da su blizanci začeti veštačkom oplodnjom.

"Očekivali smo to. Sa prijateljima, koji takođe imaju blizance, šalili smo se na tu temu, jer svako prvo pita da li je reč o veštačkoj oplodnji. To je neki šablon. Međutim, mi imamo blizance u porodici i ko god je saznao, nije se iznenadio", kazao je Joksimović.

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Vesti

Porodica