Kada je pre dve godine na svom Instagram profilu objavila da je u drugom stanju, gotovo svi pratioci manekenke Sare Stejdž ostali su u šoku zbog njenog mišićima popločanog stomaka. 

Mnogi su tada mislili da je u pitanju šala ili da sa trudnoćom nešto nije u redu. Ipak, Sara je na svet donela zdravog dečaka Džejmsa kome će uskoro podariti brata ili sestru.

Međutim, i ovog puta Sarina trudnoća ne prolazi neopaženo. Naime, ona je radosnu vest objavila fotografijom na kojoj se mogu videti samo isklesani trbušnjaci na kakvima bi joj pozavidele i mnoge tinejdžerke, a da ne govorimo o trudnicama.

A post shared by (@sarahstage) on Jun 16, 2017 at 10:05am PDT

"Jasno mi je da se ljudi čude mom stomaku, ali mi nije jasno zašto konačno ne shvate da briga o sebi i svom telu ne sme da prestane dok ste trudni. Drugo je ako imate komplikacije ili vam lekari savetuju mirovanje, ali kod nas je sve kako treba, ne vidim razlog da ne vežbam. Doduše, lakše mi je nego pre, a nemojte da zaboravite ni to da imam dečaka koji je stalno u pokretu pa je i to bitan razlog zašto sam tako fit i u ovoj trudnoći. Osim toga, stomak je mali jer ovaj put nosim još niže nego prošli put - objasnila je u svom postu, a svima onima koji u trudnoći takođe žele da održavaju svoju liniju i ostanu aktivni, poručuje: "Ako želite da vežbate i u trudnoći pitajte lekara da li smete, a onda vežbajte onoliko koliko možete. Slušajte svoje telo i ono će vam reći kada preterate tako da nema bojazni da ćete štetiti bebi."

A post shared by (@sarahstage) on Jun 17, 2017 at 9:49am PDT