Da direktor i nastavnici OŠ "Radoje Domanović" sa Novog Beograda (blok 28, Bulevar umetnosti 31), nisu spremni samo da predaju i ispituju, već i da zabave svoje učenike, posebno one koji upravo odlaze iz škole, dokazuje bend “ProFunny” (Profani) koji će održati rok koncert u dvorištu škole.

Koncert će biti održan u petak 9. juna od 19.30h u dvorištu škole, a tom prilikom “Profani” će uz podršku profesionalnih muzičara i sadašnjih i bivših učenika škole pevati više od 20 domaćih i stranih hitova, koje su odabrali mali maturanti.

Članovi benda su: direktor škole Goran Šobotović-gitara, veroučitelj Miloš Velimir-vokal i bubanj, nastavnik fizičkog Ronald Anžur - perkusionista, a gitare će svirati gimnazijalci i studenti - bivši učenici škole, dok će pevači biti i učiteljice i učenici škole.

Podršku će im dati i sa njima pevati Jelena Gavrilović i Gordan Kičić.

Inače, OŠ "Radoje Domanović" je ove godine za svoj rad ocenjena najvišim ocenama Ministarstva prosvete na svim poljima, a želja nastavnika je da njihovi učenici uz rock’n’roll proslave odlazak iz osnovne škole, da nastave da slušaju kvalitetnu muziku i da budu ponosni na školu koju su završili. Podršku im daju i roditelji, ali i stanovnici iz okolnih zgrada, koji zajedno sa decom prisustvuju ovom nesvakidašnjem koncertu u dvorištu škole.