Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kad se ćerka (ne) oprašta od oca: Poruka Dragane Mićalović rasplakala Srbiju

Naša mlada glumica napisala je na Instagramu poruku svom ocu Draganu, koji je u ponedeljak preminuo u 67. godini života.

 Izvor: Foto: Instagram

Kada tata ode, ćerka ostaje bez svog najvećeg zaštitnika i jedine muške osobe koja je voli bezuslovno. Ti trenuci su bolni i preteški. Na žalost, i naše poznate glumice Sloboda i Dragana Mićalović, kao i njihova sestra Mirjana, oprostile su se od svog oca Dragana, pozorišnog i televizijskog glumca koji je preminuo u ponedeljak.

Povezane vesti

Poruke koje su ove poznate sestre ostavile na svojim Instagram profilima, dotakla su srca svih nas, a poslednji status koji je objavila najmlađa Draganova ćerka, doslovno je rasplakao Srbiju. Draganinu poruku prenosimo u celosti:

"Nikad nikog nisam i nikad nikog neću voleti kao što volim tebe! Hvala što sam tvoja ćerka, hvala što si moj otac! Ja se od tebe ne opraštam, ja sa tobom samo počinjem neki novi vid komunikacije koji nam je nepoznat. Imala sam, imam i imaću najboljeg taju na svetu! Nosiću tvoje ime najponosnije na svetu! Hvala za svu nesebičnu ljubav, hvala za svaki surovo realan razgovor, koji si samo ti umeo da kažeš na najnežniji način! Hvala što si uvek imao vremena za nas! Hvala što si imao razumevanja za svaki moj trenutak nezrelosti. Hvala što ste nas izveli na pravi put! Hvala što ste mi ti i mama podarili najbolje sestre na svetu! Hvala što sam imala najlepši dečiji život. Hvala što ste me naučili da volim! Ovih hvala imam tajo u duši još milion! Samo želim da ti obećam da ćemo nas četiri biti dobro, najbolje! Bićeš ponosan na nas! A ja ti obećavam da ću uspeti. Da ću biti dobro, da nikad neću skrenuti s puta i da ću te uvek u sebi nositi! Jer svaki deo mene... to je tvoje! To si ti! Voli te tvoje mače, tvoje najmalecko, tvoja Gaga, tvoje mezimče, tvoje pile... Volim te veliki moj kapetane! Putuj anđele moj dobri".

Nikad nikog nisam i nikad nikog necu voleti kao sto volim tebe! Hvala sto sam tvoja cerka,hvala sto si moj otac!Ja se od tebe ne oprastam,ja sa tobom samo pocinjem neki novi vid komunikacije,koji nam je nepoznat.Imala sam,imam i imacu najboljeg taju na svetu! Nosicu tvoje ime najponosnije na svetu! Hvala za svu nesebicnu ljubav,hvala za svaki surovo realan razgovor,koji si samo ti umeo da kazes na najnezniji nacin!Hvala sto si uvek imao vremena za nas!Hvala sto si imao razumevanja za svaki moj trenutak nezrelosti.Hvala sto ste nas izveli na pravi put!Hvala sto ste mi ti i mama podarili najbolje sestre na svetu! Hvala sto sam imala najlepsi deciji zivot.Hvala sto ste me naucili da volim! Ovih hvala imam tajo u dusi jos milion!Samo zelim da ti obecam da cemo nas cetiri biti dobro,najbolje! Bices ponosan na nas! A ja ti obecavam da cu uspeti.Da cu biti dobro,da nikad necu skrenuti s puta i da cu te uvek u sebi nositi!Jer svaki deo mene..to je tvoje!To si ti!!! Voli te tvoje mace,tvoje najmalecko,tvoja Gaga,tvoje mezimce,tvoje pile...Volim te veliki moj kapetane!!! Putuj andjele moj dobri

A post shared by Dragana Micalovic (@hipokampelefantokamela) on Jun 7, 2017 at 1:19am PDT

Povezane vesti

"'A ono najmalecko, tebe te najviše voli! Zašto li je to takoj?!' Kapetane, moj dobri kapetane! Tvoj brod nastavlja jako, čvrsto i hrabro!", takođe je poruka Dragane Mićalović koju je ova naša lepa glumica napisala uz njihovu zajedničku fotografiju.

Sloboda Mićalović oprostila se od oca rečima: "Putuj, anđele moj!"

Putuj, andjele moj!

A post shared by Sloboda (@sloboda_micalovic_boba) on Jun 5, 2017 at 10:53am PDT

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Vesti

Porodica