Ne, ne verujte nam, već probajte najnoviji fenomenalni Healthy Spray Mop za jednostavno čišćenje apsolutno svih podnih površina. Sada je pravi momenat da ugrabite svoj primerak, jer je cena AKCIJSKA!

Ovo je specijalno dizajniran mop za brisanje svih vrsta podova koji štedi vašu energiju i vaše vreme. Nema saginjanja, nema ribanja, nema oštećenja kože ruku usled čišćenja, a sve je besprekorno i dezinfikovano. Danas je jedinstvena prilika da ga OVDE kupite po 53% sniženoj ceni!


Foto:PR

Čistač podova Healthy Spray Mop ima u sebi ugrađen rezervoar u koji možete sipati vodu ili bilo koje drugo sredstvo za čišćenje. Aktivira se jednostavnim pritiskom na dugme dok brišete i na taj način kontrolišete i količinu tečnosti. Tako zasigurno nećete oštetiti površinu koju čistite. Pogledajte samo koliko je lako čistiti njime:

Spray Mop čistač podova koji danas OVDE možete kupiti na POPUSTU je idealan za sve vrste vrste keramičkih i drvenih podova, a možete čistiti i sve one osetljive površine poput laminata. Uz pomoć ovog uređaja dovešćete Vaš dom do potpunog sjaja na veoma lak i brz način. Donji deo mopa ima mogućnost rotiranja za 360°, tako da više nema nedostupnih ćoškova. 

Za razliku od običnih mopova koji vrlo brzo moraju da se bace zbog nakupljene prljavštine i nemogućnosti da se lepo operu, na vrhu Healthy Spray Mopa je mikrofiber krpa koja se veoma lako održava. Skida se i pere ručno ili u mašini na 60 stepeni, tako da je uvek čista. Baš kao i vaš pod na kome više neće biti prašine, bakterija i fleka.

Iskoristite ovu jedinstvenu ponudu i poručite putem telefona 011/6 888 999 od 8-17h ili OVDE online non-stop.