Ovog vikenda u selu Ingfild zapadno od Londona, u crkvi staroj devet vekova, sudbonosno "da" izgovorila je lepa sestra Vojvotkinje od Kembridža, Pipa Midlton.

Čitava Velika Britanija sa nestrpljenjem je iščekivala svaki narednu fotografiju koje su tokom dana objavljivale novine, sve dok se nije pojavila jedna, posebna i drugačija - jedna fotografija stvarnog života.

Za majke širom sveta više nije postojala ni jedna druga, a baš ovu fotogrfiju, na kojoj princeza Kejt "grdi" malog princa Džordža, podelile su više miliona puta.

Foto: Reuter/Pool

Naime, ko i svakom detetu i Džordžu je dosadio i protokol i čekanja, te je počeo da kenka, skoro da plače. Međutim, kako je situacija bila vanredna, jedna od onih u kojima deca moraju da znaju za red, odgovorna mama odvojila je svog sina u stranu i održala mu lekciju o lepom ponašanju na svečanim događajima.

Ispod fotografije Kejt je dobila mnogo komntara podrške, najviše od majki, ali i od svih onih koji su u ovoj, prepoznali realnu, spontanu, životnu situaciju u kojoj svako od nas može da se nađe. Uz mnogo podrške, majke su komentarisale kako mi volele da sa dvora vide mnogo više ovakvih fortografija jer bi sve članove te porodice voleli još više kada ih ne bi gledali na nameštenim fotografijama.