Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Fotografije zbog kojih se čitav svet okrenuo naglavačke: U poodmakloj trudnoći pleše na šipci (FOTO)

I strah i divljenje koje u čoveku izazivaju ove neverovatne fotografije, učinile su da one velikom brzinom osvoje veliki broj pregleda i najrazličitijih komentara.

 Izvor: Foto: Instagram

Pul dens (Pool dance) ili ples na šipci, poslednjih godina, u svetu i kod nas, postao je veoma popularan vid vežbanja. Oni koji ga praktikuju kažu da je to spoj plesa, fitnesa, akrobatike i umetnosti, a da osim izvajanog tela pospešuje i samopouzdanje i um.

Osim što ga hvale oni koji se njime bave, pul dens je neosporno interesantan i za gledanje jer, uglavnom žene, izvode neke neverovatne pokrete za koje je potrebno mnogo fleksibilnosti, izdržljivosti i snage.

Povezane vesti

Ali poslednjih dana na društvenoj mreži Instgram, velikom brzinom i uz veliko interesovanje, počele su da šire posebne fotografije, koje su potpuno podelile mišljenja.

Naime, u pitanju je model i trener pul densa Sendi P. koja se nalazi u poodmakloj trudnoći. 

Povezane vesti

Vežbanje u trudnoći svakako je preporučljivo, pogotovo onim budućim mamama koje su vežbale i pre nego što su ostale u drugom stanju, zbog toga ove fotografije možda i nisu sporne, kako tvrde pojedini komentari. Mada, zasita izgledaju pomalo opasno, ali istovremeno i neverovatno.

Povezane vesti

Povezane vesti

Šta vi mislite?

Povezane vesti

Najnovije

Vesti

Porodica