Naš teniser Viktor Troicki i njegova supruga Aleksandra planiraju da se njihova beba rodi u Monte Karlu, gde se rodio i naslednik Đokovića. Početkom nedelje Aleksandra je otputovala na Azurnu obalu da bi obišla porodilište i uživala u gostima kod Đokovića.

"Pošto se završio Dejvis kup na kome je njen suprug Viktor Troicki sa svojim saigračima trijumfovao protiv Španaca, Aleksandra Troicki otputovala je u Monako, a za nekoliko dana tamo treba da joj se pridruži i Viktor. Njih dvoje žele vrhunsku negu za svoju bebu, pa su zato odabrali najskuplju bolnicu u Monte Karlu, u kojoj je cena porođaja preko deset hiljada evra i u kojoj se rodio i mali Stefan Đoković", kaže izvor blizak Viktoru Troickom, i objašnjava razloge zbog kojih su se odlučili za porođaj u ovoj rajskoj zemlji.

Foto: News1/Dado Đilas

"Da bi bili sigurni da će sve proći u najboljem redu, Aleksandra i Viktor odlučili su da njihova beba dođe na svet baš u Monaku. Aleksandra je inače oduševljena Monte Karlom", kaže izvor i dodaje da je Aleksandra presrećna što će jedan deo trudničkih dana provesti na Azurnoj obali.

Aleksandra se ovih dana videla i sa porodicom Đoković i bila je gost u njihovom stanu na obali mora.

"Jelena je pozvala Aleksandru da dođe kod njih čim je čula da su Viktor i ona odlučili da se njihova beba rodi u Monte Karlu. Aleksandra je uživala kod Đokovića, a pošto su i ona i Jelena u drugom stanju, priči nije bilo kraja. Jelena je Aleksandri dala mnogo korisnih saveta, šetale su gradom i uživale u zajedničkom vremenu", kaže izvor.

Foto: News1/Dado Đilas