Harizmatičnu, talentovanu i pozitivnu Anđelku Prpić od nedavno možemo ponovo gledati na malim ekranima u ulozi člana žirija novog regionalnog šou programa Super ljudi.

Tim povodom Anđelka je davala intervju za hrvatski portal 24sata.hr, a među pitanjima našla su se i ona koja se odnose na brak i odnos sa detetom.

Kako vas je suprug Dario privukao, da li i on smisla za humor poput vas?

- Ima, da. Ali uglavnom sam ja zadužena u našoj kući da bacam fore, što i nije baš neki ženski moment. Privukao me kompletno. On je ceo paketić. Sviđa mi se ta njegova višeslojnost koju možda neko na prvi pogled ne primeti. Od kada sam ga upoznala, tako sve do danas otkrivam uvek nešto novo u vezi sa njim. On vodi restoran i za razliku od glumaca ne pokaže u pet minuta sve što zna ne bi li nekoga fascinirao. Kod njega to ide drugačije, zato i je tako lepo.

Za sina Jakšu kaže da nije fasciniran kad vidi mamu na TV-u, što joj je super.

- Nije fasciniran time, što je super jer stvarno nema ni potrebe. Gluma je posao kao svaki drugi. Često sam ga dovodila na snimanja serije jer mi je jako nedostajao. On je takvo dobro dete koje može mirno da sedi deset sati.

Šta ga trenutno najviše zanima? Da li ide u vrtić?

- Lego kockice su mu opsesija. Sve više ga zanima društvo i jako je maštovit.

Bio je sad sedam dana s vrtićem na zimovanju na Zlatiboru pa se vratio kao totalno drugo dete. Kao da je preko noći odrastao. Sad se ponovno upoznajemo. Srećna sam zbog njegovog osamostaljivanja, a s druge strane mi je bilo tužno kad me vaspitačica pretposljednji dan nazvala i rekla: 'Samo da vam javim, on se više nikada ne želi da se vrati kući. On želi ovde da živi zauvek i niko mu ne nedostaje'.

A post shared by Andjelka Prpic (@andjelkap) on Dec 13, 2016 at 7:46am PST

Naravno, kada su žene u pitanju tema su uvek i kilogrami, a svi su primetili da je Anđelka značajno smršala. 

Puno sam smršala jer sam nabila kilograme dok smo snimali Andriju i Anđelku. Aktivan si ti tamo na setu, ali si u tom nekom malom zatvorenom krugu i svako malo nešto grickaš.

Onda me je Andrija stalno zezao jer do podne, dok me drži entuzijazam, 'zobam' salate i voće, a kad padne mrak, počinjem da tamanim pice, pljeskavice, ćevape, kobasice, gazirano, pivo... U smislu oči moje najedite se. Stalno se šalio da još nikad nije video ženu koja se toliko goji od salata i grickalica.

Kad smo završili snimanje, uspela sam da se sredim uz pomoć divnog trenera i skinula sam šest kilograma.. Možda čak i malo više, što je na moju visinu prilično.

Tri puta nedeljno treniram crossfit. Trener je, naravno, zgodan kao i svaki, ali u duši je jako nezgodan.