Iako vreme uglavnom provodi porodičnoj kući Kojića na Bežanijskoj kosi, pevačica je izrazila želju da se porodi u Hrvatskoj, piše Alo.

Prema rečima izvora, Severina ima puno poverenje u lekara koji je brinuo o njenoj trudnoći kada je radila Aleksandra, pa kako je tada insistirala, tako i sada želi da se porodi upravo u toj bolnici.

"U pitanju je državna bolnica u kojoj je i sama Seve došla na svet, pa joj je tim pre draže da se tamo porodi. Tamo radi i ginekolog koji je o njoj brinuo dok je prvi put bila trudna, a i kasnije je kod njega odlazila na preglede. Čim je saznala da je u drugom stanju, ona je otišla na pregled upravo u Split i odmah rekla Igoru da tu želi da se porodi", kaža izvor blizak paru.

A post shared by Severina Kojic (@severina) on Mar 5, 2017 at 1:51am PST

"Kojić se složio jer mu je najbitnije da sve bude kako treba, tako da će poslednje mesece Severinine trudnoće provesti upravo u njenom rodnom gradu. Srećne vesti Seve i Igor su malom Aleksandru rekli tek nedavno, kada su bili sigurni da se plod održao. Ona je sada u trećem mesecu trudnoće i svi su veoma srećni. Severina je insistirala da prođe malo vremena i da za prinovu kažu Kebi, Olji, ali i njenoj mami", objašnjava naš izvor.

Kako saznajemo, Igor i Seve su nakon odmora u Veneciji otišli u Split, gde je pevačica uradila ultrazvuk i sve potrebne preglede.

A post shared by Severina Kojic (@severina) on Mar 20, 2017 at 9:34am PDT

"Lekari su obradovali buduću mamu da je sve u redu i da bez problema može da radi, ali umereno. S obzirom na to da će se Seve poroditi u 46. godini, njen organizam odlično reaguje na trudnoću. Ona je odmah obavestila osoblje i svog ginekologa da želi da je on porodi, što je on dočekao sa oduševljenjem. Seve i Igor će se tokom leta preseliti u Split, gde će dočekati naslednika", završava izvor.

Seve nikada nije krila da joj bolnica u Splitu uliva poverenje, zbog čega se i prvi put odlučila da tamo na svet donese sina kog je rodila dok je bila u braku sa Milanom Popovićem.

"Imamo sada predivnu novu bolnicu u Splitu, a i ja sam se rodila tamo, u starom porodilištu, volim more i najviše bih volela da se i naše dete rodi na Jadranu", rekla je pevačica pre nego što se porodila prvi put.

A post shared by Severina Kojic (@severina) on Mar 2, 2017 at 2:17am PST

Inače, kako piše Blic, Severina će za mesec dana otputovati u Ameriku, gde će provesti trudničke dane sa suprugom Igorom, njegovim ocem Draganom Kojićem Kebom i sestrom Natašom Kojić.