U nedelju je širom sveta obeležen dan posvećen najdivnijim bićima, majkama. Deca tog dana tradicionalno poklonima i čestitkama raduju svoje majke, a tim prelepim povodom oglasio je i jedan od najuspešnijih fudbalera na svetu, Dejvid Bekam.

Poznat kao emotivan i izuzetno porodičan tip, Bekam je na svom Fejsbuk profilu napisao dve čestitke. Prvu, posvećenu njegovoj majci, i drugu, koju je posvetio svojoj, kako on kaže, neverovatnoj supruzi Viktoriji.

Uz predivne čestitke on je podelio i fotografije koje otapaju srca.

"Srećan dan majki najneverovatnijoj mami... Ti zaslužuješ ljubav i brigu svaki dan, ali danas je tvoj poseban dan tako da se ne odupiri ljubavi koju ti šaljem, ljubavi kakvu ti meni godinama nesebično pružaš i brineš o svima drugima osim o sebi... Hvala ti što si tu i što si uvek bila tu za mene, bez obzira na sve... Srećan Dan majki, mama!"

Happy Mother's Day to the most amazing mum... You deserve a day of love and looking after every single day but today is...

Posted by David Beckham on Sunday, March 26, 2017

"Srećan Dan majki još jednoj neverovatnoj mami... Jednoj koja je odgajila ove lepe, mališane kao srećnu i najvoljeniju decu... Žena koja ima snagu, strast, inteligenciju i ogromnu ljubav prema svojoj deci! Da li postoji nešto bolje od toga? Hvala ti što si mi dala najlepši poklon!"

Posted by David Beckham on Sunday, March 26, 2017

Nakon divnih reči, Bekam je dodao i da svim mamama na svetu želi neverovatan dan. 

Backstage at #EEBAFTAs, excited to be presenting the Award for Outstanding British Film

Posted by David Beckham on Sunday, February 8, 2015