Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Aleksandar Šapić iskreno o roditeljstvu: Najodgovornije i najteže je biti uspešan roditelj

Bivši vaterpolista i predsednik Opštine Novi Beograd u jednoj televizijskoj emisiji otkrio je koliko vremena provodi sa decom, šta mu je najvažnije, ali i šta je najteže u vaspitanju dece.

 Izvor: Foto: News1/Zorava Jevtic

Njegov najveći životni izazov, kako je sam rekao, je da bude dobar roditelj i da uspe da svoje privatne i intimne stvari drži dalje od javnosti.

"Najodgovornije i najteže je biti roditelj i uspeti u tome. To je veliki izazov. Da li sam uspeo, znaću kada deca odrastu, sve ostalo su sitnice", istakao je Šapić.

Povezane vesti

Obzirom na to da je javna ličnost, odgovorio je i kako njegova deca i supruga reaguju na interesovanje javnosti za njihov privatan život i šta oni misle o tome:

"Mora čovek da zadrži neku intimu za sebe. To je neophodno da opstanete kao porodica i da bi vam deca zdravo i normalno odrastala. Nema razloga da eksponiram ni decu ni suprugu. To što su moji, ne mora da rade nešto što ne vole. Ne bave se javnim poslom i ne treba da se eksponiraju. To je stvar njihove odluke. Ni po pitanju supruge ni po pitanju dece, ja se neću mešati ukoliko oduče da se bave javnim poslom".

Bivši vaterpolista, iako nije ponosan na tu činjenicu, ističe da nije često kod kuće, ali da se trudi da slobodno vreme posveti deci.

"Bilo bi nefer da kažem da sa decom provodim puno vremena, jer to nije tačno, ali trudim se da budem tu kad god mogu", kazao je on.

Koliko vremena vaš mališan provodi u druženju s tatom? :)

Posted by YuMama on Thursday, June 19, 2014
Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Vesti

Porodica