Silni golovi i trofeji u igračkoj karijeri ne mogu zameniti sreću i radost koju će Dragan Džajić doživeti u prvoj polovini 2017. godine. Istinska legenda jugoslovenskog sporta i najbolji srpski fudbaler u istoriji postaće - deda.

"Ova godina biće jedna od najradosnijih u mom životu jer ću postati deda. To će mi biti najdraži trenutak u novoj godini."

Nije isključeno da baš za rođendan dobijete unuka.

- Tako kažu prve informacije, ali ja ne razmišljam da to može biti baš 30. maja. Da li će biti tada ili 5. juna, svejedno. Bitno je da sve prođe kako treba.


Foto: News1/Marina Lopičić

Kako ste reagovali kad ste saznali da ćete postati deka?

- Ništa drugačije nego što bi svaki roditelj reagovao kad bi saznao da će mu ćerka doneti unuka. Naravno da sam bio srećan, u toj meri da i ne može da se opiše. Sa nestrpljenjem očekujem trenutak kada će doći unuk, a period do tada možda će mi biti i najduži u životu.

Poznato je da ste okruženi damama, suprugom Brankom i ćerkama Sanjom i Draganom. Sada će konačno i muško ući u porodicu Džajić.

- Ako se obistine informacije i stvarno bude dečak, naravno, nije loše, s obzirom na to da imam dve ćerke. Ali to i nije bitno, podjednako bih se obradovao i da je u pitanju unuka. Važno je samo da sve bude kako treba.

Foto: Story/Andreja Damnjanovic

Da li ćete učiti unuka da igra fudbal?

- (smeh) Ne znam, s obzirom na godine koje imam, da li ću biti u mogućnosti da ga učim fudbal. Nemam ništa protiv da bude fudbaler ili bilo šta u sportu, ne zbog imena Džajić već zato što sport pozitivno utiče na zdravlje i razvoj svakog čoveka - jasan je Dragan Džajić.