Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Najlepršaviji i najnežniji film: Ričard Roda u bioskopima (TREJLER)

U bioskope stiže preslatki Ričard koga će obožavati cela porodica.

 Izvor: Foto: Promo

Od četvrtka 2. marta na redovnom repertoaru naših bioskopa naći će se najlepršaviji i najnežniji film, kome će se radovati cela porodica, "Ričard Roda (Richard the stork)".  

U bioskopu RODA CINEPLEX, 4. marta od 11 časova, biće organizovano druženje i upoznavanje se preslatkim pernatim drugarima, kao i igranje i druženje sa sjajnim glumcima koji su učestvovali u sinhronizaciji filma. Specijalna projekcija počinje u 12 časova.

Povezane vesti

Svoje glasove Ričardu, Maksu, Olgi, Kikiju i ostalima pozajmili su Nikola Todorović, Milena Živanović, Bane Jevtić, Peđa Damnjanović, Daniel Sič, Vuk Bulatović i drugi, a reditelj sinhronizacije je Nikola Bulatović.

Software:Adobe Photoshop CC 2014 (Macintosh) Created: 2017:02:20 16:43:09
Foto: Promo

O filmu:

Vrabac Ričard, siroče kog su od rođenja odgajale rode, veruje da je jedan od njih. Ali kad dođe vreme za migraciju, njegova porodica roda mora da mu otkrije pravi identitet i da ga ostavi u šumi, jer ne bi preživeo putovanje do Afrike. Odlučan u tome da dokaže da je on ipak roda, Ričard će krenuti sam na jug, ali će mu se pridružiti ekscentrična sova s izmišljenim prijateljem i narcisoidni papagaj, disko-pevač.

Povezane vesti

Na ovom epskom putovanju, oni će nabasati na brojne prepreke, poput smrtonosnih šišmiša, golubova koji su zavisnici od interneta, vrana mafijaša i gromoglasnog džambo džeta. Kad konačno stignu u Afriku, Ričard će morati da spasi svog brata rodu iz kandži čudovišnog medojednog jazavca.

Najmanja roda će morati da nauči da posmatra sebe kao najvećeg vrapca kako bi oslobodila svoj pravi potencijal i ponovo se ujedinila sa svojom porodicom.

U bioskope stiže preslatki Ričard koga će obožavati cela porodica.
Izvor: YouTube

Yumama i Taramount Film vas nagrađuju!

Prve tri čitateljke koje na i-mejl: [email protected] pošalju tačan odgovor na pitanje: Kako se zove glavni junak filma? , osvojiće po dve karte za sutrašnju projekciju u Tuckwoodu u 11h.

Zajedno sa odgovorom pošaljite i sledeće podatke: Vaše ime i prezime, telefon i kontakt adresu.

Napomena: Dobitnici će biti obavešteni putem i-mejla. 

Najnovije

Vesti

Porodica