Jedna od naših najuspešnijih glumica Sloboda Mićalović i njen suprug Vojin Ćetković su u braku koji su sklopili pre devet godina dobili bliznakinje Veru i Milu, kojima, kako kažu, smeta popularnost roditelja.

Iz tog razloga ovaj poznati par, poštujući njihova osećanja, svoje ćerkice ne želi izlaže javnosti. Sloboda kaže da su tu odluku doneli zajednički jer žele da zaštite decu.

"Njih već sada opterećuje to što smo mi poznati i što se ljudi slikaju s nama. Potrebno je da polako uvodite decu u vaš život. Ne mogu da ih sačuvam od toga. One se nekada obraduju kada se vide u novinama. To su momenti kada nas paparaci negde uhvate, pa njima mora da se bluruje lice. Tada me pitaju zašto imaju kockice na licu. Bude im milo što su u novinama, ali sačekaću da same kažu 'mama, volela bih da se slikam sa tobom' ili 'tata, želim da budem sa tobom u emisiji'" rekla je Sloboda za emisiju Ekskluziv.

Iako će sutra uveče prvi put u Beogradu biti prikazan film Emira Kusturice "Na mlečnom putu", u kojem Sloboda glumi sa svetskom glumicom Monikom Beluči, ona objašnjava da nema tremu i priča o svom odnosu sa Monikom.

Foto: Reuter/Alessandro Bianchi

"Da je pozorišna predstava u pitanju, imala bih veću tremu jer su očekivanja visoka. S obzirom na to da ne mogu ništa da zabrljam i da je sve snimljeno i zapisano, vrlo sam mirna", kaže Mićalovićeva i dodaje da ju je Monika tokom brojnih premijera širom sveta gurala u prvi plan na crvenom tepihu.

"Sve se u poslednjih dvadeset godina urušavalo, sada smo dohvatili mulj. Zato se i bojim, nije lako vaspitavati decu u današnje vreme." Sloboda Mićalović #majke #poznati #roditeljstvo #vaspitanje

Posted by YuMama on Thursday, November 17, 2016