Pre godinu ipo dana Džordan i Met Mur poželeli su dobrodošlicu sinu Džeksonu i ćerkici Kadens, koji su na svet došli čak četiri meseca pre predviđenog termina.

Mališani su u bolnici proveli narednih nekoliko meseci i iako je to bio vrlo težak period za celu porodicu, Džekson i Kadens su danas zdravi i preslatki blizanci koji svakog dana usrećuju svoje roditelje.

Ipak, jedna njihova fotografija iz tog perioda nedavno se pojavila u javnosti i izazvala pravu pometnju na internetu. Naime, na viralnoj fotografiji tata Met drži malenog Džeksona koji je bio star 23 dana i imao samo 680 grama. Drugim rečima - dečak je bio veličine tatine šake.

U opisu fotografije, mama Džordan je objasnila da je samo nedelju dana pre nego što je fotografija zabeležena Džekson prestao da diše i da je njegovo srce skoro prestalo da radi. 

“Gledala sam sjajan tim stručnjaka na odeljenju neonatalne intenzivne nege kako skače u akciju i spasava mog sina. Njegovo maleno telo je posivelo, a oni su brzom reakcijom uspeli da ga povrate. Mislila sam da više nikada neću videti ovu prelepu scenu - otac drži sina u naručju. Danas, godinu ipo dana kasnije, ovaj isti otac se bori i radi kako bi održao osmeh na licu istog tog dečaka koji ne ispušta loptu i koji je stalni izvor radosti u našim životima.”