Blejk je na sinoćnjoj dodeli People's Choice nagrada u Los Anđelesu, osvojila priznanje za najbolju glumicu iz dramskog žanra zahvaljujući ulozi u filmu "The Shallows". Tom prilikom, pozirala je fotoreporterima u glamuroznoj haljini sa resama dizajnera Elija Saba koja joj je stajala kao salivena. Čitavu kombinaciju upotpunila je efektnim štiklama ukrašenim zlatnim i srebrnim bodljama. 

Lepa glumica se zahvalila svom frizeru na tome što joj je omogućio da izgleda kao da te noći nije spavala samo dva sata. Naime, kako je Blejk majka koja je više puta u javnosti isticala da doji svoju bebu i ukazivala na važnost majčinog mleka, ona ni ovoga puta nije propustila da napomene da je i u noći uoči dodele nagrada imala pune ruke posla. 


Foto: Profimedia

Na crveni tepih zakoračila je u društvu svoje starije sestre Robin, ali je na mnoge najveći utisak ostavio dirljiva zahvalnica koju je izgovorila svom suprugu Rajanu Rejnoldsu. "Hvala mom suprugu. On je moj ceo svet. Ne možete da ga imate, on je moj", našalila se glumica.

Holivudski par je u braku već četiri godine, a glumac je nedavno priznao da je nakon snimanja filma koji je producirao "Deacpool" i u kome je imao glavnu ulogu odveo u anksioznost i depresiju iz koje ga je izvukla upravo supruga Blejk.