Voditeljka najgledanijeg kviza znanja "TV Slagalica" Kristina Radenković u martu ove godine postala je mama devojčice Tare.

Iako je, kako sama kaže bila sklona da osuđuje "hvalisave roditelje", sada je shvatila da ih samo nije razumela. I zaista, ponos koji može da oseti roditelj kada je u pitanju mali-veliki uspeh njegovog deteta je nešto što ne može da se objasni niti opiše, samo da se "prepukne" od sreće.

I sada kada je njena devetomesečna devojčica napravila svoje prve samostalne korake po ovom svetu, Kristina je imala potrebu da to podeli sa svima. Uz video ona se nežnim komentarom izvinila svima koje je kritikovala, i ujedno ponosno pristupila njihovoj 'grupi ponosnih'!

Posted by Kristina Radenkovic on Monday, January 23, 2017

"Dodješ tako u fazu svog života, kad postaneš sve što si kritikovao, sve što si osudjivao. Kad počnes da shvataš sve roditelje kojima su deca ponos i dika. Postajem deo te hvalisave grupe! Naši prvi "dizajnirani" koraci u 9om mesecu. Čisto da se izdvojimo iz mase!"

Neverovatno je koliko karaktera ima u tebi, u tvom malom biću. Ne želim da ikada izgubiš tu volju i upornost da uzmeš...

Posted by Kristina Radenkovic on Tuesday, December 20, 2016