Kejt Nil, fotografkinja i majka dvoje dece, postala je omiljena na internetu nakon fotografije na kojoj doji svoju stariju devojčicu za vreme porođaja. Svega dva sata kasnije, Nil se porodila i na svet donela svoju drugu bebu. 

Dirljiva fotografija njene koleginice Megan Doerti, govori u ime svih roditelja i šta zaista znači biti majka. Ne staviti potrebe prvog deteta u drugi plan, bez obzira na to šta se dešava i kako se osećate.

"Dojenje Roan deo je njene rutine koju nisam želela da remetim, iako sam se samo dva sata kasnije porodila." rekla je Nil za Fit Pregnensi (Fit Pregnancy) portal i dodala "Ona ima dve godine, tako da je dojim samo jednom ili dva puta dnevno, uglavnom zbog uživanja. Znala sam da će želeti da sisa čim me bude videla, jer sam bila odsutna i veče pre i celo sledeće prepodne, i bila sam srećna da joj udovoljim na taj način. Sloana je rođena dva časa posle toga. To je bio poseban trenutak. Polako prestajem da dojim Roan, što je prilično "gorak" osećaj i za mene i za nju. Mada znam i mame koje uspešno doje u tandemu, tako da to planiram i ja pokušam sve dok smo moje devojke i ja zdrave i dok nam to svima odgovara. Puno razgovaram sa Roan, zna da će uskoro taj trenutak da deli sa sestrom, što i želi, i meni je to preslatko."

Za ovu mamu, ova fotografija ne predstavlja samo divnu priču o majčinstvu, nego i čini da svi vide i prihvate prirodni porođaj i dojenje.

"Znam da će sigurno biti i negativnih komentara, ali dojenje je bilo i uvek će biti nešto prirodno i najbolje za dete."