Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stiže pravi Deda Mraz: Novosađanin besplatno deli poklone i to sa jednim plemenitim razlogom

Ako ste ga videli, nije vam se učinilo, to je pravi, dobri Deda Mraz Dragan Tegeltija.

 Izvor: Foto: Shutterstock

Ako radite kao profesionalni Deda Mraz u vreme novogodišnjih praznika možete zaista mnogo da zaradite. Međutim, jedan novosađanin, Dragan Tegeltija, je odlučio da sa svojim bratim bude onaj pravi, dobri Deda Mraz, koji dođe kod dece i ništa ne naplati roditeljima - Deda Mraz volonter.

Povezane vesti

Ova dva brata su odlučila da tokom praznika obiđu što više dece, s tim da su roditelji ti koji pripreme paketiće. Jedan za svoju decu, i jedan poseban, kojim će da "plate". Paketić može da sadrži sveske, olovke, neke stare ili nove igračke, pelene...a Deda Mraz Dragan će taj paketić da prosledi deci kojoj roditelji to ne mogu da priušte.

Povezane vesti

"Moj brat je zaprosio devojku na taj način, maskirao se u Deda Mraza, a onda je posle otišao kod rodbine da iznenadi decu. E onda sam ja video da tu postoji potencijal za nešto više, pa sam odlučio da ove godine to pretvorimo u humano delo. I evo već se javljaju ljudi, za sada imamo zakazano već njih trideset, koji su nam ostavili adresu gde da dostavimo paketiće, a mi ćemo se potruditi da sve obiđemo, čak ćemo produžiti i radno vreme. Možda krenemo 25. decembra, za katolički Božić, pa ćemo raditi do 3. januara. Obilazićemo sve što je u krugu oko 15-20km od Novog Sada, mislim da nećemo moći više od te razdaljine, znači Futog, Kamenica, Sremski Karlovci, Temerin, Bački Jarak", kaže Deda Mraz Dragan.

Kako kaže ovaj Deda Mraz volonter :) , on i brat će obilaziti kuće i deliti paketiće deci naravno u odelu... Oni dolaze na vašu adresu, sa paketićem, koji vi pripremite za vaše dete, a njima kao nadoknadu, spremite mini paketić, koji može da sadrži sveske, školski pribor, pelene, dečije stvarčice (naravno ČISTE i OPEGLANE, koje vam ne trebaju), slatkiše, igračke (takodje, ne moraju da budu nove). Koliko god-dobro je. Poslušajte kome idu ti paketići i kako možete doći do Deda Mraza Dragana i njegovog brata! :) Dragan Tegi Tegeltija

Posted by DOBRE VESTI iz Srbije on Tuesday, December 13, 2016
Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Vesti

Porodica