Slavna glumica Anđelina Džoli odlučila je da udari svog bivšeg supruga, Breda Pita, tamo gde ga najviše boli i gde ga povređuje od početka brakorazvodne parnice, a to je vreme sa decom. 

Sama vest da se ovaj par razvodi šokirala svet. Glumci su rešili da stave tačku na brak dug šest godina, a nakon toga usledila je i borba za starateljstvo nad njihovo šestoro mališana.

Glumica jetu borbu okončala, a njen predstavnik za medije objavio je da će deca ostati sa svojom majkom, te da će Bredu biti dozvoljene redovne posete.

Ali kako sada pišu strani mediji, Anđelina tim vremenom izgleda manipuliše. Ona je odlučila da uskrati radost Božića Bredu Pitu tako što mu je ograničila vreme koje može da provede sa decom na četiri sata.

Pit je tražio dozvolu da predstojeći praznik provede s njihovo šestoro dece, što mu je i omogućeno, ali samo na četiri sata.

Anđelina (41), koja sa decom živi u iznajmljenoj kući u Malibuu, poručila je Pitu (52) da može ujutru da donese božićne poklone, ali da mora da napusti imanje na plaži u ranim popodnevnim časovima.