Kao i mnoge druge mame, i Moli redovno sve obaveze po kući završava dok istovremeno bebu nosi u sling marami. To nikada nije videla kao problem, sve dok joj se nedavno nije desila stravična i bizarna nesreća u kuhinji. Puka je sreća što beba u tom trenutku nije bila kraj nje.

"Nemam običaj da ovde govorim o privatnim stvarima, ali ovo moram da podelim kao upozorenje. U utorak mi je šporet eksplodirao i ogromna vatrena kugla eksplodirala mi je kraj lica, vrata i grudi. Sada tu imam otvorene rane. Da, užasno je bolno ali ne mogu da prestanem da razmišljam o tome kolika sam srećnica. Kao novopečena mama ćerke stare četiri nedelje često je nosim u marami kraj sebe. Te večeri nas je spasao anđeo čuvar koji je učinio da dete zaspi pre svog uobičajenog vremena, pa sam je ostavila u krevecu a ja nastavila sa obavezama. Najgore opekotine imam baš na grudima gde je obično moja ćerka. Sve ovo pišem da bih vas zamolila da budete oprezni sa svim aktivnostima dok nosite bebu", apeluje ova mlada žena.

I don't normally post this kind of stuff or personal information but after sharing this story with close friends I am...

Posted by Molly Landis on Thursday, December 1, 2016