Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Selfi snimak porođaja mame Dijane: Za trudnice ohrabrenje, za mame podsetnik (VIDEO)

Selifi snimci i fotografije izuzetno su popularni među mladima, a ova hrabra devojka odlučila je da mogućnosti tehnologije iskoristi kako bi zabeležila čudo rađanja.

 Izvor: Foto: Facebook

Dijana Kenjić rođena je i odrasla u Kragujevcu, a svoje školovanje i život nastavila je u Beogradu. Kao i mnoge dvojke, i Dijana uživa da se fotografiše i da svoje selfije postavlja na društvene mreže.

Da li ste vi Monikina mama? Da ja sam :) dobila sam najlepshe pitanje na svetu

Posted by Dijana Kenjic on Wednesday, November 30, 2016

Povezane vesti

Fotografije i snimci na društvenim mrežama zaista više nisu ništa čudno, međutim, Dijana je odlučila da na svom fejsbuk profilu sa svojim prijateljima podeli nešto zaista posebno u njenom životu.

Povezane vesti

Ona je 27. novembra 2016. godine postala majka jedne predivne devojčice, Monike. Kako njen izabranik živi u Beču, ona je odlučila da se tamo i porodi, a dolazak na svet njene mezimice ona je snimila i objavila uz ohrabrujući komentar:

"Za sve buduće mame da ih ohrabrim i za sve mame da se podsete, a, boga mi, i za hrabrije muškarce ko sme! 27.11.2016 u 11h56min!

Šta bi Dijana radila na porođaju osim snimala ga."

Pogledajte video njenog najvažnijeg dana u životu i snimak čuda rađanja.

Za sve buduće mame da ih ohrabrim i za sve mame da se podsete a,boga mi i za hrabrije muškarce ko sme 27.11.2016 u 11h56min Šta bi Dijana radila na porodjaju osim snimala ga :D Nikola Vojinovic

Posted by Dijana Kenjic on Sunday, November 27, 2016

Najnovije

Vesti

Porodica