Marva iz Marselja, koja ima i sestru bliznakinju, stavljena je u septembru u indukovanu komu jer je bila teško bolesna i borila se s virusom koji je napao njen nervni sistem.

Merci a tous, Merci pour votre soutien ainsi que pour votre participation. Vous êtes très nombreux à partager, a signer...

Posted by Jamais sans Marwa on Tuesday, November 15, 2016

S obzirom da se puna dva meseca nije budila, doktori su savetovali da je vreme da se beba isključi s aparata koji je drže u životu. Tvrdili su i da će, ukoliko se probudi, imati velikih zdravstvenih problema.

Međutim, jednogodišnja devojčica probudila se iz kome deset dana nakon što su njeni roditelji dobili bitku na sudu da ostave devojčicu na aparatima. Oni nisu hteli da dopuste lekarima da je isključe s aparata, prenosi Metro.

2 princesses

Posted by Jamais sans Marwa on Tuesday, November 15, 2016

Roditelji, koji su poreklom iz Alžira, odlučili su da nije vreme da dignu ruke od svoje ćerke. Pokrenuli su kampanju "Ne bez moje Marve". Sakupili su 114.000 potpisa podrške. Sud je dozvolio da Marva bude priključena na aparate dodatna dva meseca.

Samo deset dana kasnije, dogodilo se ono za šta su se roditelji danima molili, Marva je otvorila oči. Lekari su potvrdili da svi njeni organi funkcionišu normalno i da se nastavlja lečenje, ali da svaki dan napreduje sve više.

"Kada joj pričam, čuje moje reči i reaguje na njih, nekad mi se i nasmeši", tvrdi majka.

Ma Marwa d'amour, tu me manques mon ange