Bazar se održava u subotu 22.10. od 10h do 22h u Beogradu u tržnom centru Delta city, uz čiju se saradnju organizuje Bazar od samog početka.

Posetioci će na Bazaru moći da vide i kupe proizvode koje mame prave, a na štandu Centra za mame će će imati priliku da upoznaju nekoliko mama i čuju njihove preduzetničke price, kao i da dobiju savet od knjigovođe kako da osnuju sopstvenu firmu. Pravnici Centra za mame će takođe biti dostupni mamama koje imaju neke nedoumice i ne znaju kako da ostvare svoja radna prava. 

“Bazar mama preduzetnica postoji sa ciljem da promoviše i međusobno umreži preduzetnice, kao i da predstavi široj javnosti mame preduzetnice i sjajne stvari koje one rade. Dosadašnji Bazari su pokazali da je mamama ovaj vid umrežavanja i podrške potreban, a interesovanje javnosti je uvek veliko da upoznaju i podrže ove hrabre žene, koje uspevaju da uspešno vode poslove u ovim ekonomsko teškim vremenima” izjavila je Jovana Ružičić, direktorka Centra za mame, udruženja koja organizuje Bazar. 

Centar za mame, udruženje građana koja se zalaže za radna i druga prava mama i bori protiv svih vidova diskriminacije kojima su mame danas izložene, Vas poziva da upoznate mame preduzetnice koje učestvuju na ovogodišnjem Bazaru na Facebook stranici Centra za mame i da nam se pridružite na Bazaru!

Satnica programa štanda Centra za mame je:

11h-13h knjigovođa, Euroračunovodstvo

14h-16h pravnici Centra za mame

18h- 20h mame preduzetnice

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.