Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nedelja na Dečijem sajmu: Dragoceni saveti pedijatra na Yumama štandu

Rešite svoje dileme u vezi sa negom beba i zdravljem mališana! Dr Biljana Kostić, stručni saradnik sajta Yumama.com, odgovaraće na vaša pitanja u Yumama kutku na XVIII Dečijem sajmu.

Drugog dana Dečijeg sajma, na kome se predstavio i sajt Yumama.com, naši stručni saradnici, logoped dr Nataša Čabarkapa i fizioterapeut Snežana Milanović, razgovarali su sa mladim roditeljima na temu prvih reči i psihomotornog razvoja beba i starijih mališana. 

U nedelju naš gost je dr Biljana Kostić iz ordinacije Afeja pediatric, koja će od 12 do 14 časova odgovarati na pitanja trudnica i roditelja u vezi sa pravilnom negom novorođenčeta i zdravlja beba i dece.  

Pored stručnog savetovališta, na našem štandu, roditelje i mališane očekuju i brojni drugi sadržaji. Zahvaljujući portaluStilBeauty Factor - Aesthetic studiju, mame će imati priliku da dobiju novu frizuru - božanstvene lokne, ali i da naprave predah uz brojne aktuelne magazine naše kuće.

Za to vreme, mališani mogu da se zabave u našoj maloj kreativnoj radionici, ali i da uživaju u neverovatnoj "vožnji rolerkosterom" uz pomoć VR 360 naočara.

Ulaz na XVIII dečiji sajam je besplatan.

Očekujemo vas!

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Vesti

Porodica