Kraljevska porodica ima zadovoljstvo da najavi da će se nj.k.v. princ Mihailo Karađorđević i gospođica Ljubica Ljubisavljević venčati 23. oktobra ove godine.

Princ Mihailo Karađorđević, sin pokojnog nj.k.v. princa Tomislava i nj.k.v. princeze Linde, sa svojom izabranicom Ljubicom Ljubisavljević upriličiće prijem, kojem će pored članova i prijatelja kraljevske porodice Karađorđević, prisustvovati brojni ugledni gosti iz javnog života Srbije i inostranstva i ugledni predstavnici medija.

Foto: Promo

Sin kraljevića Tomislava, Mihailo Karađorđević je ranije otkrio da gaji veliku strast ka prirodi i konjima, kao i da uvek veruje u timski duh i džentlmenski kodeks.

Devojka koja je osvojila prinčevo srce rođena je i odrasla u Beogradu.

"Ljubica je završila master studije na Farmaceutskom fakultetu u Beogradu, a sada se bavi marketingom i piše nekoliko kolumni na temu zdravlja, prevencije i nege kože - kaže Mihailo Karađorđević.

Princ planira da nakon venčanja, kao i do sada, zajedno sa svojom izabranicom živi u Srbiji.

Foto: Promo

"Voleli bismo da živimo u okolini Beograda, kako bismo mogli da gajimo konje i uvek budemo okruženi prirodom. Naša želja da je da se bavimo raznim društvenokorisnim projektima u našoj zemlji. Moj otac princ Tomislav je obožavao Srbiju i poslednje godine svog života proveo je na Oplencu. Najbolje se osećam okružen svojim narodom, ovde u Srbiji uz Ljubičinu podršku u svemu što radimo. Za nas, prirodni predeo je poseban deo svake nacije, a Srbija poseduje neke od najlepših predela koje smo imali prilike da vidimo. Naša tradicija, nacionalni i kulturni identitet su toliko bogati i jedinstveni - kaže Mihailo Karađorđević. Nakon sudbonosnog „da“, slavlje kojem će prisustvovati brojne zvanice iz zemlje i inostranstva nastaviće se na Belom dvoru.

Princ Mihailo rođen je u Londonu, 15. decembra 1985. Odrastao je u seoskom okruženju, gde je imao mnogo vremena da istražuje i zavoli prirodu. Već sa 16 godina je pokrenuo posao baziran na grafičkom dizajnu i programiranju s prijateljem.

Izvor: Story/Blic

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama.