Mame i tate koje posete Yumama štand na Dečijem sajmu imaće priliku da od naših stručnih saradnika - logopeda, pedijatra, fizioterapeuta, dobiju odgovore na sva pitanja u vezi sa negom, zdravljem i pravilnim razvojem beba i dece.

U hali tri Beogradskog sajma, sutra počinje XVIII dečiji sajam koji će trajati do 16. oktobra, a u okviru koga će se predstaviti i Yumama sajt. Na našem štandu imaćete priliku da rešite svoje mnogobrojne dileme, ali i da se ulepšate i razonodite, dok će se za to vreme deca zabavljati u aktivnostima prilagođenim njihovom uzrastu.

Raspored savetovališta:

U subotu od 14 do 16 časova naš gost biće dr Nataša D. Čabarkapaiz Logopedsko-edukativnog centra "Čabarkapa", koja će, zajedno sa svojim stručnim timom (psihologom, reedukatorom i fizioterapeutom) odgovarati na pitanja roditelja u vezi sa pravilnim razvojem govora.

Istog dana, u terminu od 16 do 18 časova, naša stručna saradnica Snežana Milanović iz Centra za korektivnu gimnastiku, porazgovaraće sa svim roditeljima koji imaju dilemu u vezi sa pravilnim razvojem beba, ali i starije dece.

U nedelju, 16. oktobra, od 12 do 14 časova, naša gošća, dr Biljana Kostić iz ordinacije Afeja pediatric, odgovaraće na pitanja trudnica i roditelja na temu pravilne nege novorođenčeta, kao i zdravlja beba i dece.  

Pored stručnog savetovališta, na našem štandu, roditelje i mališane očekuju i brojni drugi sadržaji. Zahvaljujući portalu Stil i Beauty Factor - Aesthetic studiju, mame će imati priliku da dobiju i novu frizuru - božanstvene lokne, ali i da se zabave uz neverovatne VR 360 naočare i brojne magazine naše kuće.

Za to vreme, mališani će moći da se zabavljaju u našoj maloj kreativnoj radionici.

Ulaz na XVIII dečiji sajam je besplatan, a šta vas sve očekuje tamo saznajte na linku: Jesenji dečiji sajam u oktobru

Kako smo se provodili na prošlom Dečijem sajmu, pogledajte u kratkom video prilogu: