Veliki dečiji maskenbal održaće se 29. oktobra 2016. u beogradskom klubu "Fabrika" od 16 do 18 časova.

U dvočasovnom programu, mališani će imati priliku da učestvuju u brojnim zabavnim radionicama, igrama i takmičenja, kao što su izbor za najbolju masku, radionica oslikavanja bundeva i pravljenja šiš miša, igra pronalaženja strašnog Mede. Kostimirani mališani će uživati i u pozorišnoj predstavi "Teatra 78" i zabavnom nastupu mađioničara. Za sve male učesnike maskenbala obezbeđena je i užina - grickalice i sokići.

Adresa nezaboravne zabave i domaćin "strave i užasa" je klub "Fabrika" koji se nalazi ispod Pančevačkog mosta, u ulici Despota Stefana broj 115.

Cena ulaznice je 1200 dinara, a u cenu je uračunat ulaz za dete, piće, grickalice, fotografija, sve zabavne aktivnosti, dok je ulaz za roditelja besplatan.

Yumama vas nagrađuje!

Prve četiri mame koje na mejl: redakcija@yumama.com pošalju tačan odgovor na pitanje: Povodom kog praznika se organizuje veliki dečiji maskenbal u Beogradu?, osvojiće dve karte za dva mališana. 

NAPOMENA: Pored odgovora, potrebno je da pošaljete imena dvoje dece koji će učestvovati na maskenbalu, kao i Vaš kontakt telefon.

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama.